Projecten

Wereldwijde ervaring in alle sectoren

Hospitality, commercial, retail en residentieel, in alle sectoren heeft WOODlife ervaring. Wereldwijd lopen gasten van hotels, restaurants en theaters, bezoekers van winkels en showrooms en bewoners van luxere woningen over onze vloeren. Een impressie van 3 casus.

Statoil

Oslo, Noorwegen

Het in 2012 voltooide hoofdkantoor van Statoil is een architectonisch hoogstandje van de Noorse architecten van A Lab. Zij ontwierpen een kantoor dat bestaat uit vijf met aluminium beklede buizen die als horizontale wolkenkrabbers willekeurig op elkaar gestapeld lijken te zijn. De ruimte tussen de vijf blokken vormt een atrium, dat is bedekt met een enorm glazen dak. Het kantoor van Statoil behoort tot de beste kantoorgebouwen ter wereld en sleepte meerdere architectuurprijzen in de wacht. WOODlife leverde een bijdrage aan het design van het Statoil-hoofdkantoor. In samenspraak met de klant ontwierpen wij de vloeren, de trappen en de wandbekleding en leverden we op maat gemaakte eiken multiplanken, trapdelen en wandbekleding. Wij kijken met veel plezier en met gepaste trots terug op dit gigantische en vooral ook inspirerende project.

Transformatie jaren '30 woning

Vancouver, Canada

Een jaren '30 woning transformeren naar een woning voor de 21e eeuw. Dat was de opdracht waarmee de gerenommeerde architecten van Gaile Guevara Studio Ltd. uit Vancouver aan de slag gingen. Het resultaat van die uitdaging is een lichte, transparante en warme woning, precies zoals de bewoners voor ogen hadden.

WOODlife Flooring leverde voor dit mooie project een brede eiken vloer van 260 mm breed in de sortering Select in de kleur Extreme white too. Ook de bijpassende traptreden zijn door onze vakmensen geproduceerd en afgewerkt.

Harmonieuze villa

Vilnius, Litouwen

Op een steenworp afstand van het centrum van Vilnius, Litouwen, staat - waar eens een traditionele Litouwse boerderij stond - deze prachtige villa. Het ontwerp van de woning is als het ware een ode aan dat Litouwse boerenverleden: een fundament van graniet, een dubbelgepunt dak, houten lamellen als raambekleding en ook een gevelbekleding van hout. Door de verschillende vormen van de woning en het gebruik van glas en hout is de villa volkomen in harmonie met de bosrijke omgeving.

Ook de vloer van WOODlife, Select Oak van 260 mm breed in de kleur Taupe, sluit naadloos aan bij de sfeer van de woning en de omgeving. Daarnaast leverden wij op maat gemaakte traptreden in dezelfde kleur als de vloer. Ook dit draagt bij aan de eenheid in het interieur.

Sluiten
WOODlife

Op dit moment is onze website in ontwikkeling. Naar verwachting is de website
over enkele weken beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

In de tussentijd kunt u onze nieuwe brochure downloaden.
Ingeval van vragen of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen.

Het WOODlife-team