Eiken

Sterk, duurzaam en warme uitstraling. Niets voor niets is eiken de meest gebruikte houtsoort voor vloeren. WOODlife heeft volop mogelijkheden in eiken. Of het nu gaat om afwerking, kleur of uitstraling, wij maken die vloer die bij je past.

Onbegrensde mogelijkheden

WOODlife biedt onbegrensde mogelijkheden in eiken vloeren. Lengtes tot 4 meter en breedtes van 14 tot 30 cm zijn geen probleem. En met 6 verschillende sorteringen, vind je altijd de vloer die past bij de gewenste uitstraling. Select of kwartiers gezaagd eiken bijvoorbeeld oogt chique en modern, terwijl Robuust een warme en levendige look en feel geeft.

Afwerking en kleur

Wij leveren onze multiplanken in meer dan 30 verschillende kleuren: van spierwit tot diepzwart en alles wat daar tussen zit. Ook op het gebied van afwerking zijn er volop mogelijkheden: roken, borstelen, verouderen, schrapen, lakken, logen, schaven en bijvoorbeeld oliën. Zo vind je altijd de vloer die aansluit bij jouw wensen.

Duurzaam en sterk

WOODlife maakt samengestelde vloeren, ook wel multiplanken genoemd. Zo’n multiplank bestaat uit 2 lagen: een basis van watervast verlijmd berkenmultiplex met daarop een toplaag van 4,5 of 6,5 mm eiken. Het resultaat is een sterke, stabiele en duurzame vloer die een leven lang meegaat, zelfs in extreme klimaten en op vloerverwarming en -koeling.

Sluiten
WOODlife

Op dit moment is onze website in ontwikkeling. Naar verwachting is de website
over enkele weken beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

In de tussentijd kunt u onze nieuwe brochure downloaden.
Ingeval van vragen of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen.

Het WOODlife-team