Meer dan vloeren - wand, trap en terras

v5/Woodlife meer dan vloeren.png

Een trap die naadloos aansluit bij de vloer? Of juist een wand met hout beklede wand in een contrasterende kleur? Of een fraai terras dat past bij de houten vloer van het interieur? Met WOODlife kan het. Wij leveren maatwerk.

Trappen - een geheel met de vloer

WOODlife biedt verschillende oplossingen om de vloer en de trap naadloos op elkaar te laten aansluiten. Maatwerk is geen probleem!

Accessoires - esthetisch en functioneel

Een massief eiken kubus, gefineerd eiken of een gerecyclede kubus van drooglatten of barnwood? De kubussen van WOODlife zijn multifunctioneel en zijn een prachtig en bovendien handig meubelstuk in iedere ruimte.

Wandbekleding - eenheid of contrast

Wat is er mooier en chiquer dan een wand- of plafondbekleding die past bij de vloer? Niets wat ons betreft! Kiest u voor eenheid of juist voor een opvallend contrast. Met WOODlife kunt u zowel binnen als buiten de uitstraling creëren die u wenst.

Terrasbekleding - van binnen naar buiten

Plezierig wonen, werken en leven gaat verder dan alleen het interieur. Met onze terrasdelen is het ook buiten prettig toeven en gaat binnen naadloos over in buiten.

Projectvloeren - als het druk wordt

In openbare ruimtes speelt naast de esthetiek ook de slijtvastheid van de vloer een belangrijke rol. De projectvloeren van WOODlife bieden hier uitkomst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en houtsoorten. En behalve mooi, zijn deze vloeren ook nog eens oerdegelijk.

Sluiten
WOODlife

Op dit moment is onze website in ontwikkeling. Naar verwachting is de website
over enkele weken beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

In de tussentijd kunt u onze nieuwe brochure downloaden.
Ingeval van vragen of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen.

Het WOODlife-team